40 88 13 05

alfa laval 100 års jubilæum

Under titlen: “Det er vi stolte af!” afholdt Alfa Laval Company Day 2019. Dagen skulle være en fejring af virksomhedens 100 års jubilæum.

Med 100 år på bagen, så de tilbage på en fantastisk rejse, som de med stolthed kunne sige var skabt ved innovation, kreativitet og omstillingsparathed. Deres transformation fra skibsværft til en højteknologisk virksomhed, der udviklede og producerede produkter i rustfrit stål, var intet mindre end imponerende. Fantastiske idéer førte til fantastiske løsninger, og det var præcis, hvad Alfa Laval havde demonstreret gennem et århundrede.

ALFA LAVAL valgte os til at arrangere og facilitere ALFA LAVAL Company Day og 100 års jubilæumsfest i 2019 …

Opgaven bestod af alt fra transport med fly og busser fra hele landet, overnatning på hotel, teambuilding aktiviteter gennem hele dagen og en kæmpe fest om aftenen med lækker mad, drikke, drinksbar, underholdning, livemusik, DJ og afsluttende med et kæmpe festfyrværkeri fra København Tivolis fyrværker.

Vores opgave indebar også tilmelding via hjemmeside, grafiske teasers til alle medarbejdere og meget mere.

BDO stille med over 600 medarbejdere fra hele landet, og vores team bestod af godt 50 mand i alt.

Festen blev holdt på Knivholt Hovedgård udenfor Frederikshavn. Her er der god plads til at boltre sig udendørs i skov og på gårdsplads og den store lade blev dækket og til stor cowboyfest og direktøren for BDO ankom til hest da velkomsttalen skulle holdes.

En opgave som  vi er stolte over at kunne løfte og den blev løst til BDO´s fulde tilfredshed.

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu