40 88 13 05

MENNESKER JEG HAR MØDT PÅ MIN VEJ

I mødet mellem mennesker opstår der tit en særlig stemning og energi. Når der er gensidig respekt og en naturlig nysgerrighed på den anden person.

Jeg har mødt rigtigt mange spændende mennesker i mit liv. Når jeg siger spændende mennesker, kan det være alle mulige typer og fra forskellige samfundslag.

Fælles for de fleste er at de brænder for det de gør. Og/eller de er dygtige på netop deres felt. Det være sig alt fra amerikanske præsidenter til en fotograf, gamle skolekammerater, folk fra musikbranchen, kunder, samarbejdspartnere eller bare spændende mennesker hvis livshistorie fascinerer mig.

Og fælles for dem alle er at jeg så vidt mulig, holder kontakten til dem, det er mit liv, kontakten til mennesker, enten via opkald, mail eller en kop kaffe. Og kaffe er vigtig, hvilken kop kaffe har så været den vigtigste i mit liv, den der åbner døre til noget stort … Det er den næste kop … den første kop med den nye relation.

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu