40 88 13 05

når livet bliver
for fedt

EN LIVSHISTORIE MED HENRIK RØDE JENSEN

Få hele historien i det medrivende portræt: ”Når livet bliver FOR FEDT”,

DET ER UMULIGT.
DET KAN IKKE LADE SIG GØRE!

Man kan da ikke lokke en amerikansk præsident til at tale i en sportshal i Nordjylland. Man kan da ikke være en rødhåret arbejderknægt fra Frederikshavn og ende med at styre for vildt i showbiz og arrangere topmøder med politiske verdensstjerner i 3 nordiske lande og Kina!

Man kan da ikke være ham den der tykke dreng med den søde tand, som blev større og større, og så pludselig stoppe op, lytte til sit hjerte og tabe sig 90 kilo.

Man kan da ikke blive ”skilt”, gå konkurs, knække halsen, være ved at dø af stress, miste næsten alt og alligevel rejse sig som et stærkere, gladere, mere energisk menneske. Man kan da ikke gennemleve mareridtet – og alligevel fortsætte med at drømme stort …

Eller kan man?

Henrik Røde Jensen kunne. Og i denne bog fortæller han historien om et højst usædvanligt liv, hvor mennesker som Bill Clinton, Al Gore og Kofi Annan er blandt de mange farverige minder.

Men Henrik Røde Jensen fortæller også indlevende og rørende om, hvordan han konfronterede sine dæmoner og fandt lyset for enden af tunnelen, da livet var sortere end en vinternat over hans elskede Vendsyssel.

I dag er Henrik Røde Jensen manden, som ingenting fortryder, men som alligevel har lavet sin tilværelse helt om.

Henrik Røde Jensen har prøvet mere end de fleste … og overlevet.

FOREDRAG OG BOG

VIL DU HØRE HELE HISTORIEN?

INSPIRERENDE FOREDRAG MED HENRIK RØDE JENSEN OM NETWORKING + STORYTELLING + INNOVATION + IDÉUDVIKLING + LIVSSTILSÆNDRING + ET VANVITTIGT LIV MED POLITISKE VERDENSSTJERNER + MENNESKELIGE OP- & NEDTURE

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu