40 88 13 05

Carnegie Hall NEW YORK

I 2007 blev jeg kontaktet af Saul Saks, en passioneret argentiner der var dirigent for Syddansk Universitets Symfoniorkester.
Han spurgte om det var muligt at spille til Bill Clintons besøg i Århus i maj 2007, det måtte jeg svare nej til. Men vi holdt kontakten (NETVÆRK) og en dag spurgte han, om jeg ville hjælpe med, via fonden, at finde 1,5 mio kroner, så det 80 mand store orkester kunne komme til New York og spille i legendariske Carnegie Hall.

Invitationen var kommet til orkestret efter at have vundet en konkurrence for yngre symfoniorkestre i Wien.

Jeg sagde JA til udfordringen og i løbet af et års tid lykkedes det ved fælles hjælp at skaffe pengene.

Så på min fødselsdag, d. 22. april 2014, spillede de koncerten.

Hvilken oplevelse! 

Husk: “TÆNK POSITIVT & TRO PÅ PISSET” så kan alt lade sig gøre

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu