40 88 13 05

World speakers

WORLD SPEAKERS bringer dig tæt på nogle af verdens største personligheder. Globale superstars, som hver især på deres felt, er de bedste, de mest slagkraftige eller visionære.

MAGI
I LUFTEN!

SECOND TO NONE. Det er mennesker, der via deres embede som eksempelvis præsident, har skabt en bedre verden. Mennesker som har revolutioneret en forretningsmodel, eller mennesker som i sportens verden sætter nye standarder for menneskelig formåen. Deres ord kan ramme som en ildkugle. Skubber os frem mod kanten og udfordrer hele vores tankesæt. Derudover vil disse arrangementer være omgærdet af international opmærksomhed og massiv mediebevågenhed.

WORLD SPEAKERS har mange års erfaring i at planlægge, udvikle og gennemføre nationale og internationale begivenheder med stor wauw-effekt.
Vores track record tæller blandt andre hele syv events med de tidligere amerikanske præsidenter, Bill Clinton og Barack Obama. Højtprofilerede speaker events, som blev afviklet smidigt og fejlfrit. Vi er med i alle faser af planlægningen og er nede i selv de mindste detaljer og klarer processen fra start til slut i tæt samarbejde med kunden, lige fra første kontakt, til udvikling, planlægning, logistik, præsentation og afvikling, herunder også sikkerhed, pressehåndtering, kommunikation og markedsføring. 

DOWNLOAD vores salgsmateriale og få et bredt udsnit af de navne indenfor politik, sport, musik, verdenskendte skuespillere, celebriteter og internationale business folk, som vi har adgang til via vores store internationale netværk. Topstjerner på hver deres felt, som med garanti vil løfte dit arrangement eller særlige event op i den absolutte sværvægtsklasse. Finder du ikke lige netop din speaker på de følgende side, så tøv ikke med at spørge, disse navne er kun til din inspiration…

KONTAKT MIG og få forbindelse til de mennesker, som fejer benene væk under os, forandrer verden, og giver os håb.

VÆLG
DEN RIGTIGE SPEAKER!

Hos WORLD SPEAKERS får du altså adgang et bredt udvalg af verdens bedste speakere. Det er kun fantasien der sætter grænsen for din forespørgsel.
Når du har valgt din speaker, håndterer vi, via vores store internationale netværk, logistikken og planlægningen med at få speakeren til netop din event.
Vi er gennem hele processen i tæt dialog med speakeren og forbereder speakeren, sammen med dig som kunde, vedkommende til din event og sikrer samtidigt overholdelse af det aftalte budget. Vi er med andre ord din garant for, at den kommende event bliver en succes.

FRA IDÉ TIL ...

0
FORTÆL OS HVEM DU ER - OG OM DIN EVENT

Vi kan komme med den bedste anbefaling, når vi ved lidt mere om din begivenhed. Hvem er publikum? Hvad er det overordnede tema for din begivenhed? Hvad er dit budget? Hvornår og hvor? Selvom alt ikke er nagelfast endnu, gør det processen mere glidende at have nogle retningslinjer. Når vi kender det grundlæggende i din event, begynder samarbejdet …

0
BLIV INSPIRERET OG OPRET EN LISTE MED SPEAKERE

Du kan finde speakere efter, hvad de taler om, eller ved, hvem de er, og hvad de gør. Skal dit publikum for eksempel inspireres af en tidligere amerikansk præsident? Eller høre fra en kvindelig topchef om emnet Peak Performance? Eller en økonom, der også er forfatter til “Future of Healthcare”? Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal begynde, kan du ringe til os eller blive inspireret i vores salgsmateriale.

0
SAMARBEJD MED OS FOR AT VÆLGE DIN SPEAKER

Når vi ved mere om din event, og vi har talt om hvilken speaker, du er interesseret i, så sørger vi for at få forhandlet en kontrakt på plads med den aftalte speaker. Vi har mange års erfaring med at udvælge og skaffe den rigtige speaker. Det er her vores store internationale netværk er guld værd for dig. Nogle gange kan vi få et hurtigt ’YES’ fra speakeren, og andre gange tager et ’ja’ længere tid afhængigt af kompleksiteten i speakerens kalender. Hvis det mod forventning ikke lykkes med den pågældende speaker, skal du ikke bekymre dig, vi har adgang til speakere fra hele verden, og vi vil fortsætte søgningen sammen med dig, indtil vi sammen får det ’ja’, du har brug for.

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu