40 88 13 05

til fest på Chateau La Fontaine

Telefonen ringede, det var Bolette Wandt. Bolette har deltaget i flere fester og events hos Helgstrand Dressage i Nordjylland. Bolette og hendes mand Jacob havde købt et slot i Normandiet, Frankrig, og nu var tiden kommet hvor det foreløbige resultat af den omfattende ombygning skulle vises frem for venner, samarbejdspartnere og kunder.

Bolette ville gerne lave en fest ud over det sædvanlige. Jeg sagde ja tak til opgaven.  Det viste sig så, at det ikke kun var en fest, men 4 separate events på 36 timer. Ankomst, fest fredag aften, brunch lørdag morgen, teambuilding i skoven omkring slottet i løbet af dagen inklusiv frokost og endelig den store fest i Palais des Glaces lørdag aften. Det krævede stor planlægning med flere besøg på slottet i månederne op til. På nær festteltet fredag aften samt den franske kok, medbragte vi alt grej hjemmefra som blev pakket i en 40 fods container. Fortroppen (Morten kruse og jeg selv) ankom om mandagen før festen og resten af vores hold på ca. 35 mand (musikere, roadies, instruktører, tjenere, eventfolk, lydfolk og meget mere) ankom over de næste par dage. I opgaven lå også det at finde hotel, transport med videre til de i alt godt 200 gæster som vi servicerede over de 36 timer.

En helt igennem fantastisk opgave, som vi er utroligt stolte over at levere for en meget tilfreds kunde og ene tilfredse gæster.

 

“Henrik Røde Jensen er meget detaljeorienteret i sit arbejde. Henrik formår med sit store engagement, grundighed og sine refleksive evner at frembringe det bedste i ethvert individ og opgave.
Han ser hver organisationsopgave som en mulighed for udvikling af både virksomheden som helhed og de enkelte medarbejdere.
Ved alle opgaver som Henrik Røde Jensen er blevet stillet overfor hos os, har han leveret enestående resultater“.

Bolette Wandt

Chateau La Fontaine

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu