40 88 13 05

BRUXELLES NETVÆRKSTUR

I samarbejde med den danske repræsentant i Europa-Parlementet, arrangerer vi en eksklusiv tur til Bruxelles, hvor I kan få et indgående kendskab til EU og hverdagen for de danske politikere, der har deres daglige gang i EU.

Med besøget i Europa Parlamentet som omdrejningspunkt byder turen på et indtryk af Bruxelles stemning og energi – og ikke mindst tid til netværk og hygge.

Kontakt mig hvis jeg skal arrangere en tur til Europa-Parlamentet for din virksomhed eller organisation.

NETVÆRKSTUR TIL EUROPA-PARLAMENTET I BRUXELLES

PROGRAM
DAG 1

Vi kickstarter turen til Bruxelles  med et spændende og eksklusivt besøg hos LEGO. Vice President, EMEA Manufacturing, Jesper Toubøl, viser rundt på fabrikken.

Herefter indtjekning på hotel i Billund, en lækker middag og netværkssnak inden turen går mod EU tidligt næste morgen.

DAG 2

Vi rejser med vores eget fly fra Billund kl. ca. 06.50 og spiser morgenmad ombord. Vi ankommer til Bruxelles ca. kl. 08.20, hvor vores lokale repræsentant møder os i lufthavnen. Vi kører direkte til Europa Parlamentet, hvor vi starter med velkomst og indlæg af et dansk medlem af Europa-Parlamentet. Herefter følger en rundvisning i Parlamentet inden et eller flere af de danske medlemmer af Europa-Parlamentet står klar til at fortælle om livet i Bruxelles.

Vi spiser frokost i Europa Parlamentet, og om eftermiddagen får vi besøg af person/organisation med stor relevans for jeres organisation eller by. Herefter kører vi til vores hotel, der ligger i Bruxelles centrum, og checker in. Der er tid til netværk og hygge i baren, inden vi om aftenen går til middag på den historiske restaurant Belga Queen, der ligger i en smuk gammel bygning, der tidligere rummede Crédit du Nord Bank – og da vi jo ér i Belgien, er middagen inkl. en lokal øl til hver ret.

DAG 3

Efter morgenmaden på hotellet, kører vi til Europa Parlamentet, hvor en spændende formiddag sammen med Pernille Weiss venter. Hvis muligt er det også idag, at Margrethe Vestager deltager.

Der er frokost på egen hånd i Bruxelles, inden vi om eftermiddagen skal på en afslappende City Tour igennem det historiske Bruxelles, hvor vi ser de ikoniske bygninger og vartegn på vores vej forbi. Der er tid til et par timers netværk inden vi samles igen, for sidst på eftermiddagen at køre til lufthavnen.

Først på aftenen flyver vi retur til Billund.

Turen laves i tæt samarbejde med Jens Thykier, Amazing Tours

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu