40 88 13 05

SMUKFEST Company Day

At få lov til at samarbejde med SmukFest gør mig stolt. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs.

Produktionskoordinator hos SmukFest Christer Steffensen, gav mig opgaven at give de ca. 50 teamledere en opgave ud over det sædvanlige, da de samlede dem i starten af året.

Vi gik i tænkeboks og inviterede hele holdet til Frederikshavn. Her indlogerede vi alle mand i 2 bunkeranlæg fra 2. verdenskrig på toppen af Pikkerbakken med udsigt over Frederikshavn og Læsø.

Og med bunkeranlægget som base over 2 dage, lavede vi teambuilding i skoven, spiste lækker mad, foredrag og musik og velkomst ved Frederikshavns borgmester, Birgit Hansen.

3 fremragende dage som virkelig fik rystet teamlederne sammen.

”Et fantastisk arrangement!”

”Gennemført helt ned i detaljen!”

”Det var sgu sjovt!”

Superlativerne fra deltagerne var mange, da vi sad glade og trætte i bussen på vej hjem fra en fantastisk weekend i Frederikshavn.
Henrik Røde Jensen havde skruet et anderledes, sjovt og udfordrende program sammen til os og holdt os professionelt og kærligt i hånden hele weekenden.

Med Røde kan alt lade sig gøre. Han tager sjældent den lette og direkte vej, men går glad og gerne en omvej for at ting skal lykkes. Når Røde sætter sin kreative og kringlede hjerne i svingninger, og når han aktiverer sit enorme netværk, er der en evne og villighed til at hjælpe med at gøre idéer til virkelighed, som ganske enkelt er imponerende.

Når vi en gang om året tager vores frivillige ledere på tur, skal vi være sikre på, at de kommer hjem med en god oplevelse i rygsækken, og det må vi i den grad sige, var tilfældet her. Vi arbejder meget gerne sammen med Røde igen, og jeg kan med sindsro give Henrik Røde Jensen mine varmeste anbefalinger – her går man ikke galt i byen.

Christer Lahn Steffensen, produktionskoordinator, Smukfest

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu