40 88 13 05

Johnny Madsen PODCASTS

Jeg har i samarbejde med fotograf Jimmy Bro Støvring, Mediebroen.dk optaget en række videopodcast med min gamle ven og legekammerat Johnny Madsen.
Serien er lavet som en samtale mellem to gamle venner og indeholder historien om hele Johnny Madsens liv med musikken og billedkunsten

Til slut i hver video podcast spiller Johnny Madsen et akustisk solo nummer, både kendte og mere ukendte sange og endda et helt nyt nummer.

Endvidere medvirker den norske troubadour, Kurt Wiemann på duetten ”Simpel Sommerdag”.

Hver video podcast varer ca. 25 min.

Der er optaget en særlig ”special edition” med Madsens gamle ven, Lars Lilholt, som varer ca. 60 minutter, og her slutter de to gamle venner af med at spille 2 sange sammen

Video Podcast:

Ønsker du din egen video podcast, laver vi gerne en serie, hvor vi sammen definerer indhold, laver forarbejdet og hvor jeg, som vært, stiller spørgsmålene og du er i centrum, evt sammen med spændende gæster fra dit netværk, arbejdsliv eller lignende.

Min partner på video podcast projektet, fotograf Jimmy Bro Støvring, Mediebroen.dk, filmer alle optagelser med 3 IPhones og klipper efterfølgende optagelserne sammen til det ønskede antal videopodcast.

Kontakt mig for yderligere info og en pris.

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu