40 88 13 05

Henrik Røde Jensen Ræk ud! Udnyt potentialet i dit netværk

NYT FOREDRAG OM NETVÆRK

Danske ledere, medarbejdere og iværksættere bruger for lidt krudt på at skabe, udvikle og fastholde relationer og skabe netværk. Disciplinen er stærkt undervurderet og få organisationer forstår at udnytte de enorme muligheder, der byder sig til, når deres ansatte får mulighed for at mestre disciplinen netværk.
Det mener, Henrik Røde, der er kendt for bl.a. at have hentet Barack Obama og Bill Clinton til Danmark og Skandinavien. Han er aktuel med bogen, RÆK UD – udnyt potentialet i dit netværk.

Henrik Røde Jensen viser, på levende vis, hvordan han med kontinuerligt og vedholdende netværksarbejde har skabt sig et stærkt dansk og internationalt netværk.

Henrik Røde gør det klart, at han ikke er født med et specielt netværksgen. Han har ingen unikke forudsætninger. Alle deltagere til foredraget kan, med det rette set-up, gøre hvad Henrik har gjort.
I foredraget får deltagerne en række konkrete råd, der er lette at omsætte til praksis. Henrik viser, på levende vis, hvordan han med kontinuerligt og vedholdende netværksarbejde har skabt sig et stærkt dansk og internationalt netværk. Han gør det klart hvorfor det er essentielt, at vi tør række ud til andre og hvorfor det er vigtigt, at vi ikke bare skaber nye relationer, men forbinder dem i et egentligt netværk. Uden sit netværk er Henrik begrænset og middelmådig. Med sit netværk kan alt stort set lade sig gøre.
Foredraget kan holdes på dansk eller engelsk og kan tilpasses til deltagergruppen, hvad enten den består af ledere, medarbejdere, selvstændige eller medlemmer af formelle netværk.

Deltagerne vil bl.a. blive klogere på:

  • Hvordan man rækker ud til at andre uden at devaluere sig selv
  • Hvordan du konkret går fra at have relationer til at have et netværk
  • Hvordan du relaterer til andre i forbindelse med bl.a. receptioner, konferencer, messer mv.
  • Hvorfor du skal bruge 80 procent af din tid på dine eksisterende relationer
  • Hvorfor LinkedIn ikke er den gyldne nøgle til et stærkt netværk
  • Fordele og ulemper ved at være en del af formelle netværk

Aktuelt tilbud

Foredrag

ved booking i december 2023

Bestil foredraget til afholdelse i 2024:

  1. Pris: 15.000 kr. ekskl. moms
  2. Pris: 19.000 kr. ekskl. moms – inkl. 50 signerede udgaver af bogen, RÆK UD – Udnyt potentialet i dit netværk. (Ekstra bøger kan tilkøbes.)

 

Workshop

RÆK UD á 3 timers varighed med målrettet indhold til netop din virksomhed:

  1. Pris: 22.000 kr. ekskl. moms
  2. Pris: 26.000 kr. ekskl. moms – inkl. 50 signerede udgaver af bogen, RÆK UD – Udnyt potentialet i dit netværk. (Ekstra bøger kan tilkøbes.)

Køb bogen: RÆK UD! Udnyt potentialet i dit netværk

KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu