40 88 13 05

EKSKLUSIVT KONCEPT

BACKSTAGE TEAMBUILDING PÅ FØRSTE RÆKKE

Forestil dig et teambuilding-koncept, hvor innovativ tænkning, personlig udvikling, og ledelsesudvikling ikke blot er buzzwords, men fundamentet for hele oplevelsen. Velkommen til BACKSTAGE, en tredages tour de force i inspiration, netværk, sensorisk nydelse og værdiskabende trivselsoplevelser.

Vi har samlet en eksklusiv pakke, der kombinerer tankevækkende foredrag fra markante personligheder, fængslende historier om overvindelse og succes, og autentiske oplevelser designet til at forny alles opfattelse af, hvad det vil sige at være en del af et team. Og fordi ingen enestående oplevelse er komplet uden exceptionel gastronomi, har vi inkluderet mad og drikke fra øverste hylde.
– Fra frokoster med havudsigt til gourmet-grillkurser og smagsoplevelser, der vil forblive i din erindring længe efter BACKSTAGE er forbi.

Så hvis du har mod på at skubbe til grænserne, lære fra de bedste og smage på livets finere ting samtidig, er BACKSTAGE teambuilding-konceptet, du ikke vil gå glip af. Dette er dit teams chance for at skabe dybe relationer, tilegne jer ny viden, og samle værdifulde erfaringer, der kan omsættes til virkelighed i jeres hverdag.

Læs videre for at opdage, hvad vi fx kan planlægge for dig og dit team på en uforglemmelig tredages ‘rejse’. I vil snart forstå, hvorfor vi er så begejstrede for at invitere jer BACKSTAGE!

Lad os sammen finde rejsen, der passer til jeres team!

For yderligere info og bestilling: hrj@derfor.eu eller mobil: 4088 1305

PROGRAM

DAG 1

 • Kl. 07.30: Limo Group henter jer i firmaets eksklusive VIP bus med plads til 18 pers. Der er sørget for kaffe og rundstykker mm i bussen. Ønsker I at holde morgenmøde i bussen, er der 3 skærme til rådighed til som kan kobles til IPhone eller PC.
 • Kl. 11.00: Ankomst til Rubjerg Knude fyr hvor den berømte Murer Keld står klar med fortællingen om hvordan den store drøm om at flytte fyret i sikkerhed blev til virkelighed, og om hvordan én mand der tænker ud af boksen får tingene til at ske.
 • Kl. 12.00-14.00: Frokost med havudsigt i smukke Lønstrup.
 • Kl. 14.30: Ankomst til Myggens, som ligger i smukke omgivelser tæt på stranden ved Løkken. Her starter vi med en gåtur til Vesterhavet, (gåtur på 1,5 km). På stranden bliver I mødt med østers og muslinger i flere forskellige varianter og komplimenterende drikkevarer.
 • Kl. 16.00: Myggens står i spidsen for et spændende 3 timers grillkursus, hvor han deler ud af sin store viden, giver tips og tricks (han er verdensmester i grill 2011) til jer. Den tilberedte mad bliver anrettet og indtaget sammen med teamet. Under middagen kommer sanger og sangskriver, Mikael K, og giver en ”tæt på” koncert og så slutter dagen ved 20 tiden, hvor bussen kører retur mod hotellet.

DAG 2

 • Kl. 9.00-10.00: Foredrag med tidligere jægersoldat, Norman Kristiansen, hvor han fortæller om sit liv som jægersoldat gennem mere end 15 år. Om hvordan det lykkedes ham og hans topprofessionelle team, at redde Daniel Rye ud af Syrien efter mere end 14 måneders fangenskab. Han fortæller om hvad der sker i maskinrummet, når sådanne store operationer planlægges og udføres.
 • Kl. 10.30-13.00: Vi går mod Ålborg havnefront hvor vores professionelle instruktører står klar med spændende Teambuildings øvelser som et tovs bro over et 15 meter bred vandløb ved havnen og meget mere. Herefter slutter vi af med en spændende bådtur på Limfjorden.
 • Kl. 13.30-16.00: Ankomst Essens Gaarden. Indehaver, Tonny Kristensen tager imod. Vi starter med en lækker frokost. Under frokosten fortæller
  Tonny Kristensen om tankerne bag Essens Gaarden, og om hvordan
  hans store drøm om at skabe dette specielle eventsted ”in the middle of ingenting” blev til virkelighed.
 • Kl. 16.00-17.00: Direktøren for Aalborg Håndbold, Jan Larsen, giver et særligt indblik i maskinrummet bag den store succes, Ålborg Håndbold.
  Om hvordan Jan Larsen, med gode økonomiske kræfter bag sig, i mere end 20 år har arbejdet målrettet mod at skabe verdens bedste håndboldhold og historien om hvordan verdens bedste håndboldspiller, Mikkel Hansen, og verdens bedste målmand, Nicklas Landin, lander i Aalborg.
 • Kl. 17.00-21.00: Den gastronomiske højdespringer, ”Narnia” starter. Tonny laver en helt fantastisk storytelling, hvor deltagerne spiser 14-16 forskellige serveringer med tilhørende vine på så forskellige lokationer på Essens Gaarden, som kornmarken, drivhuset, frugthaven, lysthuset, i laden
  og i det hemmelige rum med de hemmelige skuffer …

DAG 3

 • Kl. 9.00: Ankomst til Musikkens Hus i Ålborg. Vi har øvre foyer med
  udsigt over Limfjorden. Ålborg Symfoniorkesters chef, Tchwyn Evens, fortæller om Symfoniorkestret og det at lede 85 forskellige musikalske personligheder fra mere end 15 forskellige nationer. Om hvordan det musikalske program bliver lagt i op til 3 år før det spilles samt anekdoter fra livet som dirigent fra New Zealand. Vi slutter af med den eksklusive oplevelse, at følge en af prøverne med det store symfoniorkester. Herefter kommer Musikkens Hus` tekniske chef, Lars Nørgaard, og fortæller husets historie, hvor vi virkelig kommer ”BACKSTAGE” og nørder tekniske detaljer om huset
 • Kl. 11.30: Vi slutter besøget i Musikkens Hus med frokost i husets restaurant, Fauna.
 • Kl. 12.15: Turens sidste inspirerende oplevelse er et besøg hos Rare Wine, hvor CMO og medejer, Lars Granat Jensen, viser rundt og fortæller om
  virksomhedens historie, de tre forretningsområder, tankerne bag og et
  eksklusivt indblik i denne verden med vin på lager for 1,5 milliarder kroner.
KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

40 88 13 05

Email: hrj@derfor.eu