40 88 13 05

Alt det jeg kan

Med mere end 56 års erfaring på livet og mere end 30 års erfaring med events, koncerter med mere, har jeg fundet balancen, og det der giver mening. I 1990 bestemte jeg mig for, at livet skulle være sjovt. – Og det har det været, med de op- og nedture som livet har givet mig, når man går all in, som jeg har gjort i mit liv. Men det har også givet mig en uvurderlig erfaring som danner grundstenen for mit liv og især mit arbejdsliv, selvom jeg jo ikke betragter, det jeg laver som arbejde men nærmere en livsstil … ja selve livet.

Jeg tilbyder følgende i min lille virksomhed:

 • Company Days for virksomheder
 • Eksklusive fester
 • Foredrag, både egne foredrag og foredrag med spændende og inspirerende mennesker fra mit netværk som alle også er en del af BACKKSTAGE konceptet
 • Netværksture i både ind- og udland, (Bruxelles, Brentford, New York, København, LEGO mm)
 • World Speakers, keynote speakers fra hele verden
 • Sparring/coaching til CEO´s og ledende medarbejdere
 • Konceptudvikling med mere
KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN

  40 88 13 05

  Email: hrj@derfor.eu