KONTAKT HENRIK RØDE JENSEN
Opgaven: Kop & Kande – Company Day, er dagen hvor vi hylder alle de dedikerede medarbejdere. Vi har på denne dag fokus på samarbejdsglæde, mental sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Samtidig inspirerer vi igennem dagens aktiviteter alle medarbejderne til at være endnu bedre ambassadører for Kop & Kande.
KOP&KANDE valgte os til at arrangere og facilitere CAMP’en …
Balance pæl med glas vand på toppen. Det gode samarbejde i Kop & Kande. Alle skal arbejde for og med hinanden (2 instruktører).
Et tovs broen i skoven (2 instruktører + 1 ekstra til rigging)
Michael Mansdottir: Kropssprog og attitude – lær at kende dig selv (+ en hjælper) Det menneskelige talspil. Ingen gode veldrevet virksomheder uden gode talfolk (2 instruktører)
Måleudpegning/navigation i skoven (2 instruktører)
Kanosejlads på Koldingfjord, inklusiv kreativt puslespil (2 instruktører)
Ringridning i Specialvogn (2 instruktører)
Mette Blomsterberg: dekorer flødeboller med gæsterne (1 hjælper samt bagerlæring)
Sækkevæddeløb i big bags. Daglig transport med varer mellem lager og butikkerne (2 instruktører)
Paintball i skoven – stress og præcisionsskydning (2 instruktører)
Head 2 Head aktivitet:
Pavillonræs med indlagt forhindringer. Alle hold mod alle på den store plæne foran Koldingfjord
Konkurrencen:
Ved 200 deltagere, inddeler vi jer i 20 hold af 10 personer med 2 instruktører på hver post. Vi laver aktiviteterne som et stjerneløb, der er 2 hold ad gangen på hver post. Du møder et nyt hold ved hver post i det det ene hold går med uret og det andet hold går mod uret.
Kl. 09.00-17.00: Selfiepoint med brug af de hotteste trends indenfor dekoration med brug af kunstige og tørrede blomster. Her kan du tage billeder af dig og dine kollegaer.
Entertainer og musiker Michael Hausted spreder stemning og god energi ved at spille akk. Guitar og synge gennem hele dagen på udvalgte steder iflg aftale
Kl. 09.00-10.00: Ved ankomst fra hele landet, sørger vi for en god start på dagen med Hotel Koldingfjords lækre formiddagsbuffet, bestående af Kaffe/te, forskelligt friskbagt brød, oste, marmelade, diverse pålæg, juice og isvand. Hotel Koldingfjord fremsender forslag på morgenmad, frokost og eftermiddagsservering (Koldingfjord sender opdateret menu, designet specielt til Kop & Kande)
Morgenmaden serveres på 1. terrasse med udsigt over Koldingfjord
Kl. 10.00-10.10: Vi går i Magnolia salen over gårdspladsen, her byder Peter Therkildsen velkommen og introducerer Karen Marie Lillelund Magnoliasalen er klargjort med stolerækker til foredrag (Bøge salen er klargjort til Mette Blomsterberg aktivitet)
Kl. 10.10-10.50: Foredrag med Karen Marie Lillelund ”Humor”
Kl. 10.50-11.00: Pause.
Kl. 11.00 -11.30: Intro til ”Kop & Kande Camp 2022” med spændende aktiviteter i- og omkring Hotel Koldingfjord ved tidligere jægersoldat Norman Kristiansen, Chefinstruktør Claus Poulsen samt deres team af 16 instruktører. Endvidere præsenteres Mette Blomsterberg og de andre instruktører Her foretager vi også holdopdelingen. Holdopdelingen sker med de forskellige farver på badges med Kop & Kande Logo og holdnummer.
Kl. 11.30-12.15: Lækker frokost – som serveres på plænen foran Koldingfjord (plan B ved blæst er gårdspladsen, plan C ved regn – har lovet solskin, er Magnoliasalen)
Kl. 12.15-12.30: Norman genopfrisker rammerne for ”Kop & Kande Camp” efter frokost, og holdene spreder sig ud på de enkelte poster hvor de skal starte
Kl. 12.30-16.00: Aktiviteter
Kl. 14.30-14.45: Eftermiddagskaffe serveres på de enkelte poster i kurve med lækker Kop & Kande logo kage
Kl. 16.00-16-10: Vi mødes på plænen foran hotellet. Optakt til ”Head2Head” aktivitet
Kl. 16.10-16.30: ”Head2Head (Pavillon-ræs) på plænen foran Hotel Koldingfjord”
Kl. 16.30-16.55: Præmieoverrækkelse, et glas mousserende (den vi smagte) tak for i dag ved Peter samt udlevering af gavepose.
Kl. 16.55-17.00: Tak for i dag ved Peter Therkildsen og udlevering af goodiebags fra flinke leverandører samt madpakke TOGO fra Hotel Koldingfjord